20 Ocak 2011 Perşembe

SANAL GOL - 16 OCAK 2011

Hava yağışlı, kurşun gibi ağır. Saha top oynamaya elverişli... Günlerden yine bir pazar...! Bir haftanın yorgunluğunu, 2 saatte atmaya çalışacak herkes. Yavaş yavaş sahada toplanmaya başlıyor, Kırmızılar ve Beyazlar....

Bir hafta boyunca Fatih'i kadrosuna bonservis bedelsiz katmaya çalışan Kırmızlar, Kaptan Yaşar Abi'nin baskı unsurlarının en acımasızını kullanarak, CIA, Mossad, KGB ve MIT'i bile devreye soktuğu, Ergenekon ile tehdit ederek yıldırma politikalarına soyunduğu bir haftanın daha son günü. Bütün bu baskılara dayanan Beyazlar, Fatih'i vermeyi red ederek, bir önceki haftanın maç öncesi yaşanan mağlubiyetini bertaraf ettiler.

Fatih'i alamayan Kırmızılar bu sefer'de Akın'ı "İstemiyerük" diyerek, Beyazlar'a yolladılar. Ahanda yüzü burada yalan yok, maçtan önce Akın'ın maç sırasında geçit vermeyeceği topçular, tek tek Beyazlar tarafından tanıtıldı, öğretildi. Akın'da bu maç gününde formasının hakkını vererek iyi bir performans çizdi.

Kırmızılar, Kalede Halük, Yaşar, Engin, Serhat, Sualp, Savaş ve Selçuk yedisi ile sahay çıktılar. Beyazlar'ın yedisi, Kalede Onur, Fatih, Rıdvan, Ogün, Serdar, Emrah ve Akın ile sahada dizildiler.
Beyaz takım Onur'un kaledeki performansı ile maça tutundu. Serdar, Emrah, Rıdvan, Ogün, Fatih ve Akın görevlerini maç boyunca iyi yaptılar. Kırmızı takımda da Engin geçen hafta defanstaki iyi performansını bu maçtada sürdürdü. Sualp durgun, Serhat ve Yaşar orta karar oynadı. Selçuk arasıra patlama yaptı. Çekişmeli geçen maçın ilk yarısı adına yaraşır şekilde 1-1 berabere sonuçlandı.

Maçın sonucunu yine Kırmızlar belirledi. Beyazların direnci ile karşılaşan Kırmızlar, 1 SANAL GOL atarak Beyazların direncini kırdılar. "1 fark öndeyiz" diretmesi ve baskısı ile maçın son dakikalarına girilen maçta, son söz Selçuk'tan geldi. Maçın son anları oynanırken, Engin tarafından kendi takımlarında oynamadığı için cezalandıran Fatih'e ilk müdahale Kırmızılar tarafından buz torbasını getirilerek yapıldı.

Maçın ardından Kırmızlar'ın başarılı kalecisi Halük; "Maç 2 fark değil 1 fark. İlk yarı 1-1 bitti" beyanatını basına sızdırdı. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Halük önümüzdeki hafta Kırmızı takımın disiplin kurulu tarafından, bu itirafından dolayı kadro dışı kalabilir. Beyaz takım böyle bir şey olması durumunda kadrolarının Akın gibi Halük'a da açık olduğunu maç sonrasında beyan ederek, Fair Play ruhunu hatırlattılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder