20 Ocak 2011 Perşembe

ALİ CENGİZ OYUNU - 9 OCAK 2011 PAZAR

Hayata kayıt düştüğün zaman anlaşılır, yaşanan anın değeri. Bundan hareket ile kaydı düşelim dedik hayata ki, varsa bir düşüşümüz yumuşak olsun. Kusur edersek şimdiden afola.

2011 yılının ilk haftasında toplandık Aydoğdu Spor Kompleksinde. Bir yanda Kırmızı'lar, bir yanda Beyaz'lar. Kırmızılar bizden yaş ortalaması ve tecrübe olarak büyük olduklarından mıdır, şeytanlıklarından mıdır, bu rengi ihtiyarlar seçti. Bizlerse melek gibi saf ve temiz olduğumuzdan Beyaz formayı kendimize bayrak ettik.

Kırmızılar garip gelecek şekilde 9 Ocak'taki yılın ilk maçına daha santra bile yapılmadan 1-0 önde başladılar. Kalede Halük, Yaşar, Selçuk, Serhat, Engin, Akın ve bizim altyapıdan yetişen Fatih yedisi ile maça başladılar. Beyaz'ların yedisi, Kalede Onur, Cengiz, Atilla, Ogün, Serdar, Rıdvan, Emrah'tan kurulu.

Pazar günkü bu maça daha başlamadan Yaşar Abi Kırmızılar adına Cuma günü Beyazlar' algolü attı. Beyazlar'ın önemli oyuncusu, alt yapıdan gelen Fatih'i kulislerle ve Ali Cengiz oyunları ile kadrolarına kattılar.

Lafı uzatmaya gerek yok. Maç zaten 1-0 Kırmızlar lehine başlamış, buna rağmen ilk yarı başabaş geçen maçın ikinci yarısında Kırmızı takımın kalecisi Halük başarılı bir performans göstermiş ve Beyazlar, kalecisi Onur'u tutmayı başaramayınca 13-5'lik bir fark ile sahadan mağlup boynu bükük ayrılmaya mahkum olmuşlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder